Siirry pääsisältöön

Miten löytää vaihtokavereita atc-korteille?

Jatkan vielä juttua atc-korteista. 

Atc-kortteja tehdään siis vaihdettaviksi. Facebookissa on monia ryhmiä, joista huhuilemalla löytyy ihmisiä, jotka mielellään vaihtavat kortteja. Monilla ihmisillä on siellä myös esillä vaihtoa odottelevia kortteja... sieltä siis bongailemaan.

Itselleni oli myös yllätys, että netin syövereistä löytyy aiheesta useita aktiivisia blogeja. Blogien etsiminen on joskus haastavaa. Monet blogit ovat aikaa myöten hiljenneet ja jääneet nettiin roikkumaan. 

Tässä on linkkejä joihinkin blogeihin, joiden katsoin olevan melko aktiivisia tällä hetkellä. 

http://sauvolaiska.blogspot.com/

https://kasitoitaflamencohame.blogspot.com/

https://enkulinkasityot.blogspot.com

https://sinipunainen.blogspot.com/

Tässä siis vain muutama. Moni blogin kirjoittaja, joka postailee aiheesta, on laittanut myös oman tunnisteen taakse vaihtoon vapaita atc-kortteja.

Vaihtokavereita siis löytyy.

Tässä kortteja, joita itse olen saanut keskenänsä sovituissa vaihdoissa. Laitan kuvat niistä, missä lukee takana, että saa julkaista. Osassa ei lue, mutta ovat todella upeita, jos näiden tekijät huomaavat postauksen, laittakaa viestiä lisäilisin nekin tosi mielelläni.

Nämä alla olevat ovat viimeisestä vaihdosta, joka oli yllätysvaihto. Sovimme siis vaihtavamme kolme korttia, mutta emme sen kummemmin aihetta tai muuta. Nämä kortit ovat Tanjalta. Pidin kovasti yllätysvaihdosta, ovat upeita kortteja. Tuntuu, että valitessa toisen korttivalikoimasta oma silmä osuu aina tietynvärisiin tai jollainlailla samankaltaisiin kortteihin (vaikka siis kaikki muutkin olisivat yhtä upeita). On mukava, kun saa laajennettua sitä millaisia kortteja on.


Seuraavat hauskat eläinkortit ovat Siiri de Ruijterilta.

Ja sitten on vielä kortit Sari K:lta. Ainoat, jotka olen ihan fyysisistä korteista valinnut, muut on valittu kännykän tai tietokoneen näytöltä ja lähetelty postissa. Oli kiva päästä selailemaan hänen kansiotaan, missä oli paljon erilaisia kortteja. Kortteja ei ihan yhtä upeilta saa näyttämään kuvassa kuin mitä ne ovat sitten, kun ne saa ihan silmiensä eteen.

Hauskoja ja luovia hetkiä kaikille kesään!
...muistakaa kuitenkin nauttia ulkoilmastakin ja kauniista säästä.

Niin ja jälkihuomio vielä, facebookissa ja blogeissa on erilaisia haasteita, niistä myöhemmässä postauksessa. Eli kuvia haastekorteista tulee myöhemmin.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paperimassan valmistus

Tarvikkeet: sanko tehosekoitin (tummuu painomusteesta) paperisilppua (lehdet, paperihylsyt, kananmunakennot) liisteriä ja eri keepperiä vaihtoehtoisesti itsetehty liisteri (myrkytön) vehnäjauhoista ja vedestä   Työvaiheet: Silppua paperit pieneksi silpuksi sankoon. Lisää sekaan kuumaa vettä. Anna liota muutama päivä. (prosessia voi nopeuttaa käyttämällä paperina vessapaperia tai keittämällä seosta) Hienonna seos tehosekoittimella. Poista ylimääräiset vedet.                       Laita seos harsokankaan sisään ja pusertele ylimääräiset vedet pois. Lisää sekaan liimaa esimerkiksi n.20g   ja paperimassaa 500g (ei ole tarkkaa voi laittaa summissa 😊 ) Ripottele sekaan pari lusikallista liisterijauhetta. Vaivaa massaa  niin, että siitä tulee sileämpää, eikä se enää ole kovin purumaista. Liisteriä tulisi olla sen verran, että se tekee massasta hieman liukkaan oloisen, tällöin massaa on helppo muovailla. Muotoile haluamasi tuotteet/teokset. Apuna voi käy

Laajempi ohje paperimassa askarteluun

Olen aiemmissa postauksissani tehnyt ohjeen paperimassan valmistuksesta. Tein kuitenkin nyt keväällä näytön aiheesta ja päivitän sen tiimoilta tähän hieman yksityiskohtaisempaa ohjetta paperimassa askarteluun.  Paperimassa askartelu on todella antoisaa ja se siitä pystyy soveltamaan kädentaitohetkiä monenlaisille ryhmille. Lisäksi askartelu tapahtuu pitkälti kierrätysmateriaaleilla, mikä nykyisenä ilmaston muutoksen ja kulutushysterian aikana on aina positiivista. Paperimassan valmistus ja massasta askartelu   Tarvikkeet: sanko tehosekoitin (tummuu painomusteesta) paperisilppua (lehdet, paperihylsyt, kananmunakennot) liisteriä ja eri keepperiä vaihtoehtoisesti itsetehty liisteri (myrkytön) vehnäjauhoista ja vedestä   Työvaiheet: Silppua paperit pieneksi silpuksi sankoon. Lisää sekaan kuumaa vettä. Anna liota muutama päivä. (prosessia voi nopeuttaa käyttämällä paperina vessapaperia tai keittämällä seosta) Hienonna seos tehosekoittimella. Poista ylimääräiset ved

Mitä on mixed media?

 Mixed media on taidetta, jossa on käytetty useampia eri tekniikoita samaan teokseen. Suomeksi sitä voisi kai sanoa sekatekniikaksi. Erityistekniikoiden näyttö oli koulussa hieno kokemus. Sitä kautta (toisen opiskelijan näyttöä seuraamalla) sain vinkkiä ja inspiraatiota tutustua mixed media maailmaan internetin syvyyksistä. Mixed media taide on todella mielenkiintoista, toki se sisältää niin paljon erilaisia käsitteitä, etten todellakaan enää tiedä mitä mikäkin tarkoittaa. Kuitenkin teokset, mitä kaikenlaisten ihmeellisten termien takaa löytyy, ovat todella upeita ja usein puhuttelevia. Voisin selailla mixed media taidetta instagramista vaikka miten pitkään. Jossain vaiheessa täytyy kuitenkin lopettaa, koska on kiva saada jotain itsekin aikaiseksi. Itselle tekeminen edustaa tunteiden purkamista ja rentoutumista, jonkin sellaisen parissa, jonka koen en nyt ihan turhaksi, mutta tavallaan. Siis sellaiseksi ettei se välttämättä edistä elämässäni mitään, korkeintaan mielenterveyttä. Tekniik